Contact
Contact
Nooit slim genoeg!

Verpleegster aan huis past de beste methodes toe.

De medische wereld evolueert razendsnel en daarom is het voor het team van thuisverpleging Van der Auwera zeer belangrijk continu te blijven bijleren.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op medisch vlak op de voet. Op die manier zijn wij zeker dat wij onze patiënten steeds de beste en de nieuwste manier van verzorgen kunnen bieden. Hierbij staat het gemak en comfort voor de patiënt centraal want heel wat verzorgingsmethodes en behandelingen raken verouderd.

Elk jaar volgen wij dan ook meerdere cursussen zodat al onze kennis regelmatig opgefrist of verruimd wordt. Jaarlijks is daar onder andere reanimatie, wondzorg en palliatieve zorg bij.

We zoeken dan ook actief naar betere manieren om het leven van onze klanten zowel voor, tijdens als na de verzorging zo aangenaam mogelijk te maken. Dit resulteert in het steeds verbeteren van onze dienstverlening.

Kies daarom niet voor een verpleegster aan huis waar de tijd is blijven stilstaan maar opteer voor vooruitgang en de beste verzorging en kies voor thuisverpleging Van der Auwera uit Hoboken.

Contacteer ons!015 70 00 95